Webapplicatie Penetratietesten

We zijn klaar om de beveiliging van uw webapplicaties te beoordelen met
behulp van een van de Black Box, Grey Box of White Box benaderingen.

Web Application Testing

Webapplicaties zijn essentieel voor elk bedrijf, en het is waar organisaties hun verschillen voor hun klanten creëren. Deze applicaties omvatten websites, applicatieservers en databases. Ze kunnen gevoelige data bevatten of verwerken, inclusief logins, gebruikersdata en financiële informatie. Vanwege de toenemende complexiteit van webapplicaties en het gebruik van direct beschikbare, gebruiksvriendelijke web frameworks en tools, vinden cybercriminelen steeds meer kwetsbaarheden die geëxploiteerd kunnen worden. Om deze reden zijn webapplicatie testen en beveiliging essentieel voor alle bedrijven.

Heeft mijn webapplicatie een test nodig?

Applicatietests bieden veel inzicht in de beveiliging van dagelijks gebruikte platformen, of het nu klantgericht is of een intern systeem.

Ze staan vaak op de voorgrond van het digitale landschap van bedrijven en zijn zeer waarschijnlijk het directe doelwit van een kwaadwillende tegenstander. Het garanderen van de beveiliging van bedrijfskritische applicaties behoudt een sterke beveiligingshouding en zorgt ervoor dat het bedrijf te allen tijde de operaties kan voortzetten.