Cloud Security Diensten

Paradigm Security’s multi-layered benadering van cloud security consultancy diensten stelt u in staat om te profiteren van de ervaringen van onze AWS en Azure-gecertificeerde architecten en cloud security experts.

Cloud Security Consultancy, Vanaf het Begin

Of uw organisatie nu groot of klein is, nieuw met de cloud, of al een vroege cloud adopter is, Paradigm Security begrijpt hoe unieke en voortdurend evoluerende complexiteiten zich voordoen over een breed scala van industrieën. Met ervaring in het dienen van meerdere klanten in verschillende sectoren en geografieën, en hen helpen met onderzoeken naar security incidenten en beveiligingsbeoordelingen, bieden wij praktische begeleiding om uw organisatie winstgevend en veilig te laten groeien.

Paradigm Security werkt met u samen om uw huidige houding ten opzichte van cloud security te begrijpen, om een cloud security programma te ontwerpen dat continue validatie en bestuur van uw cloudomgeving biedt, en dit alles terwijl het uw bedrijf in staat stelt om te bloeien. Als uw partner bieden wij diensten aan om u bij elke stap van veilige cloud adoptie te begeleiden:

Cloud Security Consultancydiensten

Paradigm Security heeft diepgaande kennis van cloudomgevingen en het proces voor het integreren van beveiliging in diverse cloud-implementaties, inclusief interacties tussen uw gebruikers en cruciale cloud services. Met inzichten uit al geleverde adviesdiensten richten we ons op het verminderen van onbedoelde datalekken en het voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw omgeving.

Cloud Security Assessments

Onze cloud security assessments integreren algemene security best practices met maatregelen die zijn aangepast aan de specifieke cloudarchitectuur en risicotolerantie van uw organisatie. Als een kwestie van best practices zullen onze experts verschillende sleutelgebieden onderzoeken, inclusief, maar niet beperkt tot, de volgende:

  • Externe netwerktoegangscontrole
  • Interne netwerktoegangscontrole
  • Identity en access management
  • Multi-factor authenticatie en federatieve toegang
  • Encryptie en databeveiliging
  • Backup en disaster recovery
  • Security event logging, correlatie en waarschuwing
  • Incident response planning

Cloud Penetration Testen en Kwetsbaarheidsmanagement

Onafhankelijke configuratiebeoordelingen en penetratietesten kunnen de bevindingen leveren die de ultieme maat zijn voor uw cloud security verdedigingen. Onze offensive security experts benaderen uw omgeving vanuit het perspectief van een aanvaller om zwakheden in uw cloudapplicaties of infrastructuur te identificeren. Remediatierichtlijnen zullen de bedrijfsvereisten van een systeem omvatten en benaderingen presenteren die de uitgebreide beveiligingsfuncties gebruiken die beschikbaar zijn van Cloud Service Providers, om een praktische strategie te bieden om uw cloudomgevingen te verdedigen.

Onze experts gebruiken een breed scala aan beoordelingstools, evenals handmatige aanvalstechnieken om zwakheden te ontdekken die vaak over het hoofd worden gezien in cloud services. We brengen real-world tactieken, technieken en procedures (TTP’s) die typisch worden ingezet door succesvolle criminelen om cloud services te compromitteren.

Cloud Migratie Security Consultancy

Net als de meeste bedrijven, overweegt u om naar de cloud te migreren of uw activiteiten in de cloud uit te breiden. De flexibiliteit en kostenbesparingen zijn een competitief voordeel dat u niet kunt laten liggen. Echter, om de tijd, geld en reputatiekosten van een datalek te vermijden, en om tijd en geld te besparen gedurende de migratie, moet u zorgvuldig plannen en de juiste cloud migratie beveiligingsvragen stellen.

Paradigm Security’s cloud security consultancy biedt technische expertise, inzicht en middelen om elk aspect van het beveiligingsprogramma van een bedrijf te evalueren. Onze experts geven advies over alle facetten van uw programma, van beleid en procedures tot menselijke invloeden en technische controles voor elk datacontactpunt in uw organisatie.

Cloud Security Partners

Wij leveren niet alleen een rapport en laten je dan alleen. Wij worden een verlengstuk van jouw team, we werken van begin tot eind samen om jouw beveiliging, compliance en uiteindelijk succes met cloudtechnologieën te ondersteunen. Onze inzichten helpen onze klanten om voorop te blijven in de complexe eisen van vandaag.

Gecertificeerde Cloud Expertise

Onze professionals hebben certificeringen die alle toonaangevende cloud providers omvatten. We hebben toonaangevende ervaring over veel AWS, Azure en Google Cloud Platform diensten. We staan ook klaar om je te helpen bij het beveiligen van jouw Kubernetes en gecontaineriseerde workloads in alle cloudomgevingen van EKS, ECS tot AKS en GKE.

FAQ – Veelgestelde Vragen

Veel bedrijven geloven dat ze hun infrastructuur naar de cloud kunnen verplaatsen zonder fundamentele veranderingen aan te brengen in hun beveiligingspraktijken en -processen. Maar de overstap van een on-premises infrastructuur naar de cloud is geen triviale zaak. De cloud werkt anders dan een traditionele IT-omgeving, wat betekent dat er unieke beveiligingsoverwegingen zijn om rekening mee te houden. Of je nu migreert naar de cloud, opereert in een hybride cloudomgeving of een cloud-first benadering kiest, je hebt een cloud-specifieke strategie nodig om risico’s aan te pakken.

Integriteit en privacy zijn je voornaamste doelen. Je zult willen overwegen: Zijn de beveiligingsbeleid van mijn bedrijf ontwikkeld voor de cloud? Welk type gegevens beheer ik en wie heeft er toegang nodig? Heb ik vereisten voor dataresidentie? Met welke cloud provider ga ik samenwerken en welke capaciteiten en verantwoordelijkheden heeft die cloud provider? Een cloud security provider zoals Paradigm Security kan je helpen deze vragen te beantwoorden.

Volgens Gartner zullen de meeste ondernemingen tot 2024 blijven worstelen met het op een passende manier meten van cloudbeveiligingsrisico’s. Veelvoorkomende cloudrisico’s zijn beveiligingsfoutconfiguraties en uitdagingen met gegevensbeveiliging. Door een cloudbeveiligingsstrategie op te stellen, kun je ervoor zorgen dat je een cloudbeleid hebt dat cloudspecifieke risico’s aanpakt. Daarnaast kun je plannen maken voor regelmatige beveiligingstests om te verifiëren dat de beheersmaatregelen die je bedrijf heeft geïmplementeerd, goed zijn uitgevoerd en de bescherming bieden die je bedrijf nodig heeft.