Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep ervaren professionals, die vele jaren hebben gediend bij grote multinationals, belangrijke Tech, IT-diensten- en consultancybedrijven. We zijn samengekomen om onze ervaringen te delen op sleutelgebieden waarvan we geloven dat we die het beste kennen.

Onze Missie

We leveren kant-en-klare en op maat gemaakte cybersecurityoplossingen voor groeiende kleine en middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en grote multinationale ondernemingen.

We bieden een breed scala aan diensten vanuit een breed spectrum van Infosec-diensten; van Informatierisicomanagement, ISO27001 en GDPR-consultancydiensten tot infrastructuur en applicatie penetratietesten.

We bieden ook cybersecuritytrainingen aan voor organisaties, inclusief Informatiebeveiligingsbewustzijn, Cloud Security en Third-Party Risicobeheer.

We gebruiken bewezen, door de industrie gecertificeerde methoden en tools om klanten snel te helpen risico’s te identificeren en ertegen te handelen, overal waar hun mensen, producten en klanten interactie hebben met technologie.