Wij Maken Cyberbeveiliging Werkelijkheid.

Wij zijn een gespecialiseerd cyberbeveiligingsbedrijf, opgericht door veteranen in de GRC, Kwetsbaarheidsbeheer en Trainingssectoren. Klanttevredenheid en op maat gemaakte oplossingen staan centraal in wat we doen en waarom onze klanten met ons samenwerken.

Wij maken beveiliging zichtbaar voor elk aspect van de bedrijven van onze klanten: mensen, producten en platformen (On-premises en Cloud). We zijn gevestigd in Nederland, maar beveiligen klanten over de hele wereld.

Waarom Paradigm Security?

Wij maken gebruik van bewezen, industrie-gecertificeerde methoden en tools om onze klanten snel te helpen bij het identificeren en aanpakken van beveiligingslacunes waar hun medewerkers, producten en klanten in contact komen met technologie.

We bieden onze klanten toonaangevende consultancy, diensten en trainingen, zodat ze beter beschermd zijn en klaarstaan wanneer ze geconfronteerd worden met een cyberaanval.

Controleer uw IT-middelen op mogelijke kwetsbaarheden en bedreigingen voordat cybercriminelen dat doen. Daarom bieden wij een gedetailleerde mix van IT-beveiligingsdiensten zoals infrastructuur penetratietesten, applicatie penetratietesten, source code reviews, social engineering en meer. We zoeken naar de beveiligingslekken en geven u de bruikbare aanbevelingen die u snel moet invullen.

Omdat IT-beveiliging en compliance elke dag ingewikkelder worden, stellen we onze klanten in staat met toonaangevende technologie, consultancy- en trainingsdiensten, zodat ze beschermd en veerkrachtig blijven wanneer ze te maken krijgen met een cyberaanval.

Krijgt u vlinders in uw buik wanneer u de woorden GDPR, PCI DSS, SWIFT CSP, SOC2, ISO27001 en andere hoort? Compliance op de juiste manier uitvoeren is een big deal en wordt elke dag ingewikkelder. Met onze ruim 10 jaar ervaring in verschillende sectoren en regelgevingen kunnen we u zeker helpen. Ons compliance team heeft alle kennis en tools die u nodig heeft om security best practices in uw hele organisatie aan te passen en u veerkrachtig te houden bij een datalek.

Praat met een van onze cybersecurity consultants.