Virtuele CISO (vCISO) Adviesdiensten

De Virtuele CISO (vCISO) diensten van Paradigm Security helpen executives, security en technologieteams om informatieactiva te beschermen terwijl ze bedrijfsoperaties ondersteunen met vergrote cyberexpertise om bedrijfsrisico’s te verminderen, toewijding aan gegevensbeveiliging te garanderen en de algehele beveiligingshouding te verbeteren.

Versterk Cybersecurity Ownership in Uw Organisatie

Ongeacht de regelgevende eisen, staat er te veel op het spel als u geen CISO heeft. Een beveiligingsleider heeft de gespecialiseerde technische kennis en ervaring met corporate governance om te helpen bij het opbouwen van een sterke cybersecurity-fundering terwijl het “security IQ” van uw gehele organisatie wordt verhoogd.

Ons team van experts bestaat uit ervaren CISO’s uit verschillende industrieën die uw bestaande personeel kunnen versterken, strategische doelstellingen kunnen stellen om aan de bedrijfseisen te voldoen en duidelijke communicatie kunnen onderhouden met uw topmanagement, auditors en toezichthouders.

U kunt vertrouwen op een van onze vCISO’s om de technische expertise, zakelijk inzicht en communicatievaardigheden te hebben om direct een verschil te maken. Onze experts hebben gediend in een breed scala van industrieën voor bedrijven van alle groottes en zullen weten hoe ze informatiebeveiligingsstrategieën kunnen afstemmen op de unieke behoeften en uitdagingen van uw bedrijf.

Diensten en aanbiedingen zijn inclusief:

  • Het vaststellen of sturen van privacy- en beveiligingsbeleid, normen, procedures en richtlijnen
  • Het managen en sturen van informatieveiligheidsteams
  • Interactie met executive management
  • Het uitvoeren van risicobeoordelingen op operationele beveiliging
  • Beheer van bedrijfsbeveiliging

Virtuele CISO Adviesdiensten Helpen U Voorbereiden,
Beschermen en Verdedigingen

Versterken Onze vCISO Adviesdiensten zijn afgestemd op uw specifieke situatie en behoeften op het gebied van informatieveiligheid. Hoewel u verschillende opties heeft als het gaat om de reikwijdte en lengte van de diensten, zijn er vier gebieden waar de meeste organisaties profiteren van de ervaring van een vCISO:

Virtual CISOs Brengen Ervaring,
Expertise & Leiderschap

Onze vCISO Advisory Services baseren zich op de ervaring van CISO’s uit verschillende sectoren—van professionele dienstverlenende bedrijven tot multinationals—en brengen een waardevolle mix van technische, uitvoerende en organisatorische ervaring met zich mee. Ze behoren tot de meest volleerde technische experts die er tegenwoordig zijn, met speciaal inzicht in evoluerende dreigingen en oplossingen door te werken aan de frontlinie van cybersecurity. Paradigm Security vCISO’s worden ondersteund door ons multidisciplinair team dat bestaat uit beveiligingsdirecteuren, digitale forensische experts, penetratietesters en regelgevingsspecialisten. Dit hooggekwalificeerde team zal helpen om uw gehele informatieveiligheidsprogramma op een snelle baan te zetten.

Het vinden van een ervaren, goed gekwalificeerde CISO in de huidige concurrerende markt voor informatiebeveiliging kan een uitdaging zijn, tijdrovend en duur. Als u nu een CISO nodig heeft, dan is dit het perfecte moment om Paradigm Security’s Virtual CISO Advisory Services te overwegen.

FAQ – Veelgestelde Vragen

Een virtuele chief information security officer (“virtuele CISO” of “vCISO”) is een gespecialiseerde professional in informatiebeveiliging waartoe organisaties zich kunnen wenden voor ondersteuning bij het plannen en uitvoeren van een effectieve cybersecuritystrategie. Virtuele CISO’s bieden essentiële ervaring, expertise en leiderschap op het gebied van beveiliging aan bedrijven wanneer zij dit nodig hebben.

Een virtuele CISO biedt een onafhankelijk perspectief en fungeert als een verlengstuk van een bedrijf om het te helpen de uitdagingen aan te gaan die gepaard gaan met het beheren van informatiebeveiliging. Dit kan op regelmatige basis zijn of per project, of voor specifieke bedrijfsdoelen. De rol van een vCISO is veelzijdig en wordt gedefinieerd door de behoeften van elke organisatie. Het kan betrekken hebben bij het beoordelen van potentiële risico’s en het ontwikkelen van beleid, procedures en controles om ervoor te zorgen dat de beveiligingspraktijken van een organisatie voldoen aan de nalevingsnormen.

Een vCISO biedt een reeks diensten gericht op het helpen van bedrijven om hun cybersecurityhouding te verbeteren. De volledige schaal en reikwijdte van de dienst zullen worden gedefinieerd door de aanbieder en kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van de bedrijfsvereisten. De geleverde diensten kunnen het opbouwen en beheren van interne beveiligingsteams omvatten, het schrijven van beveiligingsbeleid en -procedures, het voltooien van risicobeoordelingen op operationele beveiliging, het delen van dreigingsinformatie en het bieden van advies en ondersteuning in een crisis.

Een vCISO-dienst stelt organisaties zonder een interne chief information security officer in staat om op een kosteneffectieve manier cybersecurityrisico’s te beheren. In plaats van te moeten zoeken naar en betalen voor interne specialisten, kunnen bedrijven toegang krijgen tot hooggekwalificeerde en ervaren beveiligingsexpertise wanneer ze die nodig hebben. Door een kritische combinatie van technische kennis en ervaring met corporate governance op een flexibele basis te bieden, zorgt een vCISO ervoor dat een bedrijf beter in staat is om huidige en opkomende beveiligingsbedreigingen aan te pakken.

Omdat virtuele CISO-diensten op “ad-hoc” basis kunnen worden verleend, kunnen ze flexibel worden aangepast aan de behoeften van elke afzonderlijke organisatie. vCISO-aanbieders zouden zowel on-site als op afstand ondersteuning moeten kunnen bieden wanneer u het nodig heeft, met consultatie-uren die kunnen worden op- of afgeschaald in overeenstemming met de behoeften van uw organisatie.

De specifieke kosten van een vCISO-dienst zullen variëren afhankelijk van de specifieke behoeften en beveiligingseisen van uw bedrijf. Door de potentiële schade veroorzaakt door cyberdreigingen te verminderen en de druk om in-house beveiligingsexperts te werven weg te nemen, biedt een hoogwaardige vCISO-dienst grote waarde aan organisaties.

Een potentiële vCISO zou niet alleen bewezen ervaring op het gebied van cybersecurity moeten kunnen aantonen, maar ook actuele inzichten in de industrie. Naast een sterke staat van dienst in het ondersteunen van organisaties, zouden ze ook over het netwerk en de branchekennis moeten beschikken om aanvullende services en experts in te schakelen wanneer dat nodig is.